miércoles, 9 de noviembre de 2011

ACTIVITAT 4: RÀDIO ESCOLAR "MAGIS FM"

Hola a tots!

Sóm Carles Gras, Emilio Leiras, Paúl Lozano, Pau Castillo, Joan Gasulla i Vicent Blasco.

A la fi hem finalitzat l’activitat número 4, corresponent a la realització d'una emissora de ràdio. La nostra ràdio es diu Magis FM.
Després d' acabar amb aquesta activitat, es el moment de reflexionar sobre allò que hem aprés.
En primer lloc, hem aconseguit crear una web gratuita a partir de wix . Per saber com funcionava, hem cercat informació a través de blogs, twitter, l'aula virtual, etc. Hem aprés a ficar música, fotos, pestanyes on hem incluit informació que pensàvem que era important. Després, hem realitzat el making off des de la pàgina web, hem incluit fotos nostres com a fons de la web i hem trobat l'opció d'incluir el programa pilot de la nostra ràdio en la pàgina principal de la web.

Per a fer aquesta ràdio hem emprat altres ferramentes tecnològiques.
Abans de començar amb la realització de la ràdio, hem descobert el portal Jamendo, on podem descarregar lliurement música de forma gratuita.

Ja aconseguit descarregar la música que més ens agradava, vam començar a inspeccionar la pàgina Spreaker, on hem realitzat tota l'activitat radiofònica.

Per a tallar els fragments de les cançons que ens agradaven hem fet ús del programa VirtualDJ, ja que teníem uns coneixement previs. Abans, al programa Audacity, hem aprés a passar totes les cançons a format .mp3.

També hem aprés que un programa de ràdio necessita d'una organització prèvia. Per organitzar el programa pilot hem utilitzat una escaleta, que hem aprés que és on s'escriuen totes les intervencions d'un programa de ràdio, televisió o qualsevol mitjà audiovisual.

En definitiva, hem aprés que una ràdio pot ser una ferramenta molt útil en l'enseyament perquè es un lloc on poden participar tots els membres de la comunitat educativa.1 comentario:

  1. m'ha paregut molt interesant ..... sort amb el vostre nou projecte .....

    ResponderEliminar